BAŞKANLARIMIZ DÜZCE ATATÜRK DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMİ TEMİ’ Yİ ZİYARET ETTİLER

BAŞKANLARIMIZ DÜZCE ATATÜRK DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMİ TEMİ’ Yİ ZİYARET ETTİLER

Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Hukuk Müşavirimiz Kadir Atıcı, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Volkan Temi’ yi ziyaret ederek, işçilerimizin sıkıntı ve talepleri hakkında istişarelerde bulundular.

Sendikamız hakkında bilgi veren Genel Başkanımız Hakan Toy, Başhekim Op. Dr. Volkan Temi’ ye hastanede bulunan işçilerimizin sıkıntı ve taleplerini iletti. Hakan Toy, işçinin sıkıntısının kendi sıkıntısı olduğunun altını çizerek, sıkıntıların çözümü, talepleri karşılanması adına sendika ve hastane yönetimi olarak el ele vererek gerekenin yapılacağı konusunda gönül rahatlığı yaşadığını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Volkan Temi, ise işçinin huzurunun artmasının işe yansıyacağını bildiğini, bunun için gerekeni yapacağını ifade etti. Temi, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası’ nın çalışmalarını ve Genel Başkan Hakan Toy’ un gayretini yakından takip ettiğini belirterek, Genel Başkan Toy’a ve yönetimine başarılar diledi.