BAŞKANLARIMIZ, ŞANLIURFA MEHMET AKİF İNAN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ BAŞHEKİMİ DR. KAYA’ YI ZİYARET ETTİLER

BAŞKANLARIMIZ, ŞANLIURFA MEHMET AKİF İNAN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ BAŞHEKİMİ DR. KAYA’ YI ZİYARET ETTİLER

Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Başkan Yardımcımız Osman Çavuş, Hukuk Müşavirimiz Kadir Atıcı ve Şanlıurfa Şube Başkanımız Ramazan Güneş, Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Kaya’ yı makamında ziyaret ettiler.

İş kolumuzdaki çalışanların sıkıntı ve sorunlarını yerinde çözmek, taleplerini dinlemek için ülkenin dört bir yanına ziyaretler düzenleyen Genel Başkanımız Hakan Toy ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimiz son olarak Şanlıurfa’ya ziyarette bulundular. Sağlık ve Sosyal Hizmetler İş Kolunda bulunan işçilerle, idari amirlerle bir araya gelen Başkanlarımız, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak salgın hastalığın yayılarak arttığı bu zor zamanlarda işçilerin yanında olmak istediklerini belirttiler.

Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Başkan Yardımcımız Osman Çavuş, Hukuk Müşavirimiz Kadir Atıcı, ilk olarak Şanlıurfa Şube Başkanımız Ramazan Güneş’ i şubemizde ziyaret ederek Şanlıurfa Şubemize bağlı illerde işçilerimizin sıkıntı ve talepleri hakkında istişarelerde bulundular.

Ziyaretlerine ara vermeden devam ettiren Başkanlarımız daha sonra Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Kaya’ yı makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundular.

Sendikamız yürüttüğü faaliyetler hakkında bilgi veren Genel Başkanımız Hakan Toy, Başhekim Dr. Kaya’ ya hastanede bulunan işçilerimizin sıkıntı ve taleplerini iletti. Hakan Toy, işçinin sıkıntısının kendi sıkıntısı olduğunun altını çizerek, sorunların çözümü, taleplerin karşılanması adına sendika ve hastane yönetimi olarak el ele vererek gerekenin yapılacağı konusunda hemfikir olduklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Hastane Başhekimi Dr. Ahmet Kaya, ise Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası’nı yakından takip ettiğini, işçiler için el ele vereceklerini belirterek, Genel Başkan Hakan Toy’a ve Yönetim Kuruluna başarılar diledi.

Fotoğraflar