BAŞKANLAR KURULUMUZ TELEKONFERANS YÖNTEMİYLE TOPLANDI

BAŞKANLAR KURULUMUZ TELEKONFERANS YÖNTEMİYLE TOPLANDI

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Şube Başkanlarımız, Sağlık ve Sosyal Hizmetler İş Kolundaki çalışanların, sıkıntı ve taleplerini değerlendirmek üzere 4 Aralık 2020 Cuma günü telekonferans yöntemiyle toplandı.

Sağlık ve Sosyal Hizmetler İş Kolunda ki çalışanların sorunlarını ve çözüm önerilerini ele almak amacıyla Genel Başkanımız Hakan Toy Başkanlığında telekonferans yöntemiyle toplanan Başkanlar Kurulumuzda, İş Kolumuzdaki çalışanların, çalışma hayatında karşılaşılan genel sıkıntıları, pandemi sürecine dönük sıkıntı ve bu sıkıntıların çözümü hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Ayrıca önümüzdeki süreçlerde üyelerimizden gelecek olan talepler doğrultusunda yürütülecek çalışmalar hakkında da istişarelerde bulunuldu.

Kendi menfaati için işçiyi mağdur eden sendikanın aksine, teknolojinin gelişmişliğinden faydalanan Başkanlarımız, bu zor günlerde özveriyle çalışan sağlık ve sosyal hizmetler iş kolu çalışanlarının yaşadıkları sıkıntıları ve hak kayıplarını enine boyuna değerlendirerek, işçinin alın terinin karşılığını alabilmesi için gerekli adımların atılması konusunda hemfikire varıldı.

İşçi odaklı toplanan Başkanlar Kurulumuzda, İş Kolumuzdaki işçilerin sosyal, ekonomik ve özlük haklarının genişletilmesi için atılacak adımların planlaması yapılarak, çözüme kavuşması beklenen konuların takipçisi olunacağının altı çizildi.

Fotoğraflar