BAŞKANLARIMIZ, GAZİANTEP AİLE, ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRÜ YILDIRIM’ I ZİYARET ETTİLER

BAŞKANLARIMIZ, GAZİANTEP AİLE, ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRÜ YILDIRIM’ I ZİYARET ETTİLER

Genel Başkanımız Hakan Toy, Hukuk Müşavirimiz Kadir Atıcı, Şanlıurfa Şube Başkanımız Ramazan Güneş, Gaziantep İl Başkanımız Levent Kucur ve üyelerimizden oluşan temsilciler, Gaziantep Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Yıldırım’ ı makamında ziyaret ederek; işçilerin sıkıntı ve talepleri üzerinden istişarelerde bulundular.   

Sendikamızın çalışmaları hakkında bilgi veren Genel Başkanımız Hakan Toy, “Sendikamız kurulduğu günden beri işçinin alın terinin ve emeğinin karşılığını almak, işçinin sofrasındaki ekmeği artırmak için mücadele ediyoruz. Evine helal lokma götürebilmek için her türlü cefayı çeken işçilerin yaşadığı sıkıntılara karşı sendika olarak hiçbir zaman kayıtsız kalmadık. Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak Gaziantep Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlü bünyesinde çalışanların taleplerini birinci ağızdan Gaziantep’ te en yetkili makama ilettik.” diye konuştu.

İşçilerin haklı taleplerinin takipçisi olduklarının altını çizen Genel Başkanımız Hakan Toy, sorunlarının çözümü için sendika olarak il müdürlüğüyle el ele vererek gerekeni yapacaklarını ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gaziantep Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Yıldırım, ise kurumların çalışanların sırtında yükseldiğini belirterek, çalışların taleplerinin ve sıkıntılarının çözümü konusunda Türkiye Sağlık İşçileri Sendikasıyla el ele vererek gerekeni yapacaklarını söyledi. Yıldırım, ziyaretlerinden dolayı Genel Başkanımız Hakan Toy’ a ve beraberindeki heyete teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.