BAŞKANLARIMIZ, ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DEKANI PROF. DR. ŞULE BAYRAK’ I ZİYARET ETTİLER

BAŞKANLARIMIZ, ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DEKANI PROF. DR. ŞULE BAYRAK’ I ZİYARET ETTİLER

Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Genel Başkan Yardımcımız Adem Sarıçoban, Hukuk Müşavirimiz Kadir Atıcı, Eskişehir İl Başkanımız Emel Kaya ve Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi Temsilcimiz Argün Dilek, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şule Bayrak’ ı ziyaret ettiler.

Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi’nde çalışan işçilerimizin sıkıntı ve taleplerini Dekan Şule Bayrak’a aktaran Genel Başkanımız Hakan Toy, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak, işverenle el ele vererek sıkıntıların çözüme kavuşması, işçilerimizin taleplerinin karşılanması için gerekeni yapmaya hazır olduklarını vurguladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Osmangazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şule Bayrak, ise Hastanede çalışan emek veren her kesin kendisi için kıymetli olduğunu vurgulayarak, çalışanların mutluluğu için iş birliğine hazır olduğunu, sosyal ve ekonomik hakların geliştirilmesi konusunda gerekenleri yapacağını ifade etti.

Fotoğraflar