BAŞKANLARIMIZ, ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ BAŞHEKİMİ PROF. DR. KARAKILIÇ’ I ZİYARET ETTİLER

BAŞKANLARIMIZ, ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ BAŞHEKİMİ PROF. DR. KARAKILIÇ’ I ZİYARET ETTİLER

Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Genel Başkan Yardımcımız Adem Sarıçoban, Hukuk Müşavirimiz Kadir Atıcı, Eskişehir İl Başkanımız Emel Kaya ve Üyemiz Mehtap Öztürk, Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Muhammed Evvah Karakılıç’ ı makamında ziyaret ederek, işçilerimizin sıkıntı ve talepleri hakkında istişarelerde bulundular.

Hastanede çalışan sağlık ve sosyal hizmetler işçilerimizin sıkıntı ve taleplerini Başhekim Prof. Dr. Karakılıç’ a aktaran Genel Başkanımız Hakan Toy, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak, işverenle el ele vererek sıkıntıların çözüme kavuşması, işçilerimizin taleplerinin karşılanması için gerekeni yapmaya hazır olduklarını, gece gündüz demeden işçi için yol kat ettiklerini kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Muhammed Evvah Karakılıç, ise Hastanede çalışanlar arasında aile ortamı olduğuna dikkat çekerek, huzurun devamı ve çalışanların mutluluğu için gerekenleri yapmaya hazır olduğunu dile getirdi.

Fotoğraflar