GENEL BAŞKANIMIZ HAKAN TOY, İŞÇİLERİN SORUNLARINI VE TALEPLERİNİ ALBAYRAK’A İLETTİ

GENEL BAŞKANIMIZ HAKAN TOY, İŞÇİLERİN SORUNLARINI VE TALEPLERİNİ ALBAYRAK’A İLETTİ

Genel Başkanımız Hakan Toy, Kayseri Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde çalışan işçilerimizin sıkıntı ve taleplerini, İl Müdürü Erdem Albayrak iletti.

Genel Başkanımız Hakan Toy, Hukuk Müşavirimiz Kadir Atıcı, Kayseri İl Başkanımız Sinan Yıldız, Kayseri Melikgazi İlçe Başkanımız Soner Salcanlıer, Adana Şubemizi temsilen Okan Nennioğlu ve Yunus Altunkaynak, Kayseri Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Erdem Albayrak’ ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Genel Başkanımız Hakan Toy, il müdürlüğü bünyesinde Sağlık ve Sosyal Hizmetler İş kolunda çalışan işçilerimizin sıkıntı ve taleplerini İl Müdürü Albayrak’ a iletti. Genel Başkanımız Hakan Toy, işçinin sıkıntısının giderilmesi ve taleplerinin karşılanması için Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak ellerinden gelini yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu belirten Kayseri Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Erdem Albayrak, ise çalışanın mutluluğunun ve huzurunun işine yansıyacağının inancında olduğunu ifade ederek, iş verimini artırmak ve huzuru sağlamak için sendika ile el ele vererek bütün sorunları aşacaklarına inancının tam olduğunu söyledi.

Fotoğraflar