Genel Başkanımız Toy, Yeni Akit Gazetesi Ankara Temsilciliğini Ziyaret Etti

Genel Başkanımız Toy, Yeni Akit Gazetesi Ankara Temsilciliğini Ziyaret Etti

Genel Başkanımız Hakan Toy, Yeni Akit Gazetesi Ankara Temsilciliğini ziyaret ederek, Ankara Temsilcisi Hacı Yakışıklı ile istişarelerde bulundu. 

Genel Başkanımız Hakan Toy, Yeni Akit Gazetesi Ankara Temsilciliğini ziyaret ederek, Ankara Temsilcisi Hacı Yakışıklı ile iş kolumuzda ki işçilerin yaşadıkları sıkıntılar başta olmak üzere ülkemizin gündemine yönelik bir çok konuda fikir alışverişinde bulundular. 

Sağlık Ve Sosyal Hizmetler İş Kolunda çalışan İşçilerin yaşadığı sıkıntıları anlatan Genel Başkanımız Hakan Toy, “Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak, her daim işçinin emeğinin ve alın terinin yanındayız. İşçilerimizin özlük, sosyal ve ekonomik haklarının iyileştirilmesi için gece gündüz çalışıyor. Yalansız dolansız işçimizin emeğinin yanında duruyoruz.” diye konuştu.

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası’nın çalışmaları hakkında bilgi veren Genel Başkanımız Toy, “Sendikamız, Türkiye Sendikacılığının duayeni Mustafa Başoğlu’nun açmış olduğu yoldan bir adım sapmadan devam etmektedir. Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası’nın sloganı milletin ve ülkenin beka durumunda her türlü zorluğa karşı milletinin ve devletinin yanında olmaktır. Özelde ise Sağlık ve Sosyal Hizmetler İş kolunda çalışanların sosyal, özlük ve ekonomik haklarının savunucusu olmaktır. Biz 28 Şubat’ta cuntacıların ve 5 çetenin her türlü karşısına dikildik. Ülkemizin ve dini değerlerimizi ayaklar altına almaya çalışanların gırtlağına yapıştık. Bundan sonrada bu yoldan asla ayrılmadan devam edeceğiz. İşçimizin hakkı söz konusuysa, efendimizin buyurduğu gibi işçinin alnının teri kurumadan emeğinin karşılığı verilmiyorsa işçimizin hakkını koruyan, her türlü hukuki yolu kullanan bir savunucu oluruz.” şeklinde konuştu.

Hakan Toy, “Türkiye’de ne yazık ki sendikacılık biraz yanlış yorumlanıyor. Emeğin karşılığı başka bir emekçinin dükkânını, çerçevesini ve sokakları yağmalayarak, yakıp yıkarak alınır sanılıyor. Biz o tür sendikacılığa karşıyız. Biz işçimizin haklarını hukukun bize çizmiş olduğu yollar doğrultusunda sonuna kadar savunuruz. Bunun çok iyi ayırt edilmesi gerektiğini düşünüyorum. 60 yıla yaklaşan sendikal tarihimizde ilk taşeron çalışanlarının haklarını savunan ve onların kadroya alınmasını söyleyen sendika olduğumuz gibi her daim milletten ve devletten yana olmayı da sürdüreceğiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Yeni Akit Gazetesi Ankara Temsilcisi Hacı Yakışıklı, ise Türkiye Sağlık İşçileri Sendikasını geçmişten günümüze kadar milli ve manevi duruşundan dolayı tebrik ederek, Genel Başkanımız Hakan Toy, nezdinde sendikamıza başarılar diledi.

Ziyarette, Basın Müşavirimiz Murat Aydın ve Yeni Akit Gazetesi Çalışma Hayatı Muhabiri Resul Ekrem Şahan’ da hazır bulundular. 

Fotoğraflar