RAMAZAN BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

RAMAZAN BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Yönetim Kurulu, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Mesajda şu ifadelere yer verildi:

“Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennem azabından kurtuluşun müjdelendiği kutlu bir ay olan Ramazan ayına koronavirüs nedeniyle buruk başlasak da; sıkıntılarımızın son bulduğu bir bayram coşkusunu yaşamak temennisiyle başta dini ve milli bayramlarda bile insanlığa hizmet için özveriyle görev yapan kahraman Sağlık ve Sosyal Hizmetler İş Kolu çalışanlarının ve tüm Müslümanların Ramazan Bayramı’ nı tebrik ederiz.

İbadet, dayanma, direnme, günahlardan arınma ve yardımlaşma ile geçen Ramazan ayı, bayramla taçlandı. Bu bayramı diğer bayramlardan farklı yaşayacak olsak da, ruhumuzda barındırdığımız kardeşlik ikliminin ülkemize ve İslâm coğrafyasına yayılmasını, bu güzel günlerin, acı ve sıkıntıların son bulacağı gerçek bayramlar özlemi ve duasıyla her türlü hayra vesile olmasını diliyoruz.

Bayram, İslâm barışının, yaygın iyilik ve kardeşlik duygularıyla hayatı etkilediği sevinç günleridir. Sevgi, saygı, muhabbet ve dayanışmanın esas olduğu bugünlerde, dargınlığa, kırgınlığa, öfkeye, husumete yer yoktur. Bu inanmanın, kul olmanın ruhumuza yayılan, oradan çevremize taşan serinliği, selâmetidir. İyiliğin, güzelliğin yaşanarak egemen olduğu böyle bir dünyaya, sadece bizim değil, bütün insanlığın ihtiyacı vardır.

Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 pandemi süresince, sevdiklerinden, evlatlarından uzakta kalarak insanlığa hizmet aşkıyla görev yapan kahraman Sağlık ve Sosyal Hizmetler çalışanlarının tümünü bu mübarek günler vesilesiyle bir kez daha yâd edip, özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz.

Büyük TÜRK – İŞ ve Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası ailesi olarak, bayramın İslam âleminde barış, huzur ve refaha vesile olmasını diliyor, bütün teşkilatlarımızın, milletimizin ve ümmetin Ramazan Bayramını tebrik ediyoruz.

 

                                                                                          Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası

                                                                                                      Yönetim Kurulu