GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ OSMAN ÇAVUŞ, KTÜ REKTÖRÜ HAMDULLAH ÇUVALCI’YI ZİYARET ETTİ

GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ OSMAN ÇAVUŞ, KTÜ REKTÖRÜ HAMDULLAH ÇUVALCI’YI ZİYARET ETTİ

Genel Başkan Yardımcımız Osman Çavuş, Ak Parti Trabzon Milletvekili Salih Çora, Ak Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Ömer Topaloğlu ve Ak Parti Trabzon Ortahisar İlçe Başkanı Selahattin Çebi ile birlikte Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’yı makamında ziyaret ettiler.

Sağlık ve Sosyal Hizmetler İş Kolu çalışanlarının sorunlarının ve taleplerinin görüşüldüğü ziyarette, Genel Başkan Yardımcımız Osman Çavuş, yaptığı konuşmada toplu sözleşmeye ilaveten işçilerin enflasyona ezilmemeleri için ek protokol yapılması gerektiğini vurguladı.

Üyelerimizin sorunlarını ve taleplerini tek tek anlatan Genel Başkan Yardımcımız Çavuş, yoğun gündemlerine rağmen pandeminin kahramanları Sağlık ve Sosyal Hizmetler işçilerinin dertleriyle, sorunlarıyla ilgilenerek sıkıntıların çözülmesi için ziyarete eşlik eden Ak Parti Trabzon Milletvekili Salih Çora’ya, Ak Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Ömer Topaloğlu’na ve Trabzon Ortahisar Ak Parti İlçe Başkanı Selahattin Çebi’ye ve KTÜ Genel Sekreteri Bünyamin Er’e teşekkür etti.

Fotoğraflar